De Leukste bedrijfsuitjes en groepsuitjes sloep varen!

Een sloepentocht als bedrijfsuitje? Of sloep varen met een BBQ? Bij jachthaven Marina Rijnsburg kunnen wij voor u een compleet verzorgd bedrijfsuitje, familiefeest of teamuitje organiseren. De arrangementen lopen uiteen van een GPS Sloepentocht tot een rondleiding met gids in Leiden per sloep.

Teambuilding, gezelligheid of interactie; u bent verzekerd van een onvergetelijke en verzorgde dag met sloep varen! U boekt al een bedrijfsuitje of groepsuitje vanaf € 22,50 per persoon.

Handig om te weten:

U heeft geen vaarbewijs nodig | De prijzen zijn inclusief brandstof
Ruime (gratis) parkeergelegenheid | Kosteloos annuleren mogelijk
Arrangementen uitbreiden met lunch, borrel of BBQ
Geldig legitimatiebewijs is verplicht | De borg is € 250,- (u kunt retourpinnen)
In weekenden en op feestdagen geldt de huurprijs van een hele dag (9:00-18:00 uur)
Sloepenpuzzeltocht

Laat u verrassen en combineer het huren van een sloep met een puzzeltocht! De puzzeltocht brengt u op de mooiste plekjes van de Kagerplassen en Leiden. Zonder dat u van tevoren weet waar u heen vaart!

Voordat u de trossen losgooit krijgt u op de jachthaven een speciale puzzeltochtmand. In de mand vindt u de puzzeltocht met leuke vragen. Aan de hand van de puzzeltocht vindt u al varend de juiste route over het water. In de mand vindt u ook een aantal grappige gadgets en wat lekkers. U mag alles houden!

 • Duur: 5 uur | Vanaf € 22,50 p.p.

SloepenPuzzelTocht reserveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het tabblad ‘Offerte’ of neem telefonisch contact op via 071 – 40 79 682.

sloep varen & bbq

Een sloep huren en de dag afsluiten met een BBQ: de ideale combinatie voor een ontspannen en interactief bedrijfsuitje! U kunt op eigen gelegenheid een prachtige vaartocht maken.

Vaar bijvoorbeeld rondom Kaag en Braassem. Een typisch stukje Nederland! Vaar met de sloep ook eenvoudig naar de binnenstad van Leiden. Ervaar de gezellige sfeer van deze historisch stad vanaf het water. De mooie herenhuizen, vele grachtjes en terrasjes maken de stad een ideale plek om te varen.

 • Duur: 7 uur | Vanaf € 42,50 per p.p.

Sloep varen & BBQ reserveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het tabblad ‘Offerte’ of neem telefonisch contact op via 071 – 40 79 682.

sloep varen & lunch

Met een uitgebreide lunch vaart u door riviertjes, over de Kagerplassen en de grachten van Leiden. Bij aankomst op de jachthaven staat de lunch al netjes voor u klaar in de sloep.

Na een (korte) vaarinstructie gaat u aan boord en kan de prachtige middag beginnen.Vind het mooiste picknickplekje of geniet van de lunch in de sloep. U maakt op eigen gelegenheid een mooie vaartocht.

Duur: 5 uur | Min. 15 personen | Vanaf € 32,- p.p.

Sloep Varen & Lunch reserveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het tabblad ‘Offerte’ of neem telefonisch contact op via 071 – 40 79 682.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Direct een groepsuitje boeken? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in of bel ons: 071-4079682

Bedrijfsnaam

Uw naam en achternaam*

Uw email*

Voorkeursdatum

Hoe lang wilt u varen?*

Aantal personen* (ongeveer)

Ik ontvang graag een offerte van het arrangement*

Wilt u catering (vanaf 12 personen)?

Ja, meer info over een lunchboxJa, meer info over een BBQJa, meer info over een 2/3 gangen-keuzemenuNee, bedankt

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht

Welkom bij onze reserveringsmodule. Hier kunt direct uw gewenste boot uitje vastleggen. U betaalt pas op gekozen dag  (pin/contant) of per Ideal.

Als u liever telefonisch wilt reserveren dan kunt u ons bellen op 071-40 79 682 .

Handig om te weten: Sloepverhuur

 • U heeft geen vaarbewijs nodig | De prijzen zijn inclusief brandstof
 • Ruime (gratis) parkeergelegenheid | Kosteloos annuleren mogelijk
 • Geldig legitimatiebewijs is verplicht | De borg is € 250,- (u kunt retourpinnen)
 • U kunt arrangementen uitbreiden met lunch, borrel of BBQ

 • In weekenden en op feestdagen geldt de huurprijs van een hele dag (9:00-18:00 uur)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Direct sloep & slapen boeken? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in of bel ons: 071-4079682

Wanneer wilt u het Sloep & Slaap Arrangement reserveren?*

Hoeveel dagen wilt u Sloep & Slapen?*

Aantal volwassenen*

Aantal kinderen*

Uw naam en achternaam*

Uw adres en huisnummer*

Uw postcode en woonplaats*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht

Sloep varen & Paintball

Een bedrijfsuitje Sloep Varen & Paintball is de perfecte combinatie van een actief en ontspannen bedrijfsuitje of groepsuitje. Voor iedereen wat wils! Vaar met de sloep naar Katwijk, de binnenstad van Leiden, de Kaag en verder! Heerlijk varen, zonnen, kletsen, eten & drinken of misschien wel zwemmen.

Bij onze Paintball arena wordt u ontvangen door de Marshall die u instructie en begeleiding geeft. Paintball is ideaal voor spanning, plezier en teamwork!

 • Duur: naar wens | Prijs: afhankelijk van keuze

Sloep Varen & Paintball reserveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het tabblad ‘Offerte’ of neem telefonisch contact op via 071 – 40 79 682.

GPS Sloepentocht

Vind met de GPS Sloepentocht al navigerend de juiste vaarroute langs leuke tuintjes, riviertjes en mooie grachten. In de jachthaven liggen de sloepen klaar en deelt de instructeur de teams in.

Met een scheepsmap, GPS en een dosis enthousiasme kan het avontuur beginnen. Interactieve en bucketlist opdrachten zorgen voor teambuilding en gezelligheid. In Leiden maken we een pitstop en volgt de prijsuitreiking met leuke prijsjes voor de winnaars.

 • Min. 15 pers | Duur: 5 uur | Vanaf € 45,- p.p.

GPS Sloepentocht reserveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het tabblad ‘Offerte’ of neem telefonisch contact op via 071 – 40 79 682.

Borrel & Diner Cruise

Geniet van een heerlijke avond met de Borrel & Diner Cruise. Stap aan boord van een sloep waar een hapje en drankje al voor u klaar staat. Vaar een mooie route via Noordwijk terug naar Rijnsburg. Hier meert u aan bij restaurant ”H2O” voor een 2- of 3-gangen diner.

Restaurant ”H2O” is een sfeervol restaurant op het terrein van Marina Rijnsburg. Na het diner gaat u weer aan boord van de sloep en vaart u terug naar de jachthaven. Het arrangement is te boeken van 15 mei t/m 5 augustus i.v.m. zonsondergang.

 • Min. 8 pers | Duur: 5 uur | Vanaf € 47,50 p.p.

Borrel & Diner Cruise reserveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het tabblad ‘Offerte’ of neem telefonisch contact op via 071 – 40 79 682.

Vlet varen & Vespa rijden

Een leuk arrangement voor dames!

Stap samen met je vriendinnen, (schoon)zussen of collega’s op de Vespa en maak een leuke ontdekkingstocht door de Bollenstreek. Maak een welkome tussenstop op de jachthaven voor een heerlijke vaartocht op het water in onze stoere vlet. Vooraf krijg je altijd een instructie over de werking van de boot. Zo gaan jullie zorgeloos het water op! Na het varen stappen jullie weer op de Vespa. Geniet nog lekker van de zon op je gezicht, de wind door je haren en de mooie omgeving!

 • Duur: 7 uur | € 39,50 p.p. | Prijs gebaseerd op 10 personen

Vlet Varen & Vespa Rijden reserveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het tabblad ‘Offerte’ of neem telefonisch contact op via 071 – 40 79 682.