Een sloepabonnement? Ideaal!

Wow, wat een populariteit! Alle sloepabonnementen voor 2021 zijn verkocht. 

Een sloepabonnement bij Marina Rijnsburg is dé manier om zo nu en dan of regelmatig te varen zonder aanschafkosten, onderhoud en stalling. Ideaal! U vaart in een 8-persoons Weco sloep. Een elegante sloep met een betrouwbare diesel motor, een grote kuip, ruime bank met veel bergruimte en een zwemtrapje. U heeft geen ervaring nodig en ontvangt van ons een instructie. Onderstaand vindt u meer informatie over onze sloepabonnementen.

Wilt u meer weten?

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten over een van onze sloepabonnementen? Neem gerust contact op via het contactformulier of telefonisch via : 071-4079682.

Sloepabonnement Basic

Met Sloepabonnement Basic vaart u vijf hele dagen in een 8-persoons Weco sloep. Een ideaal abonnement voor iedereen die zo nu en dan wil varen en genieten van de weidse uitzichten op de Kagerplassen, de gezellige grachten van Leiden of gewoon wil ontspannen.

Sloepabonnement Extra

Vaar onbeperkt op doordeweekse dagen (m.u.v. Feestdagen) met Sloepabonnement Extra. Dit sloepabonnement is speciaal voor iedereen die niet meer werkt of in de weekenden werkt waardoor er doordeweeks gevaren kan worden. Geen aanschafkosten, onderhoud en stalling.

Sloepenabonnement Premium

Onbeperkt varen op álle dagen van de week; dat is sloepabonnement Premium! In het weekend kunt u heerlijk samen, met familie of vrienden naar de Kagerplassen varen. Of vaar naar Leiden en ga een hapje eten bij één van de vele restaurantjes. Geen zorgen over aanschafkosten, onderhoud en stalling.