Een sloepabonnement? Ideaal!

Een sloepabonnement bij Marina Rijnsburg is dé manier om zo nu en dan of regelmatig te varen zonder aanschafkosten, onderhoud en stalling. Ideaal! U vaart in een 8-persoons Weco sloep. Een elegante sloep met een betrouwbare diesel motor, een grote kuip, ruime bank met veel bergruimte en een zwemtrapje. U heeft geen ervaring nodig en ontvangt van ons een instructie. Onderstaand vindt u meer informatie over onze sloepabonnementen.

Wilt u meer weten?

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten over een van onze sloepabonnementen? Neem gerust contact op via het contactformulier of telefonisch via : 071-4079682.

Sloepabonnement Basic | € 875,-

Met Sloepabonnement Basic vaart u vijf hele dage in een 8-persoons Weco sloep. Een ideaal abonnement voor iedereen die zo nu en dan wil varen en genieten van de weidse uitzichten op de Kagerplassen, de gezellige grachten van Leiden of gewoon wil ontspannen.

Sloepabonnement Extra | € 1650,-

Vaar onbeperkt op doordeweekse dagen (m.u.v. Feestdagen) met Sloepabonnement Extra. Dit sloepabonnement is speciaal voor iedereen die niet meer werkt of in de weekenden werkt waardoor er doordeweeks gevaren kan worden. Geen aanschafkosten, onderhoud en stalling!

Sloepenabonnement Premium | € 2100,-

Onbeperkt varen op álle dagen van de week; dat is sloepabonnement Premium! In het weekend kunt u heerlijk samen, met familie of vrienden naar de Kagerplassen varen. Of vaar naar Leiden en ga een hapje eten bij één van de vele restaurantjes. Geen zorgen over aanschafkosten, onderhoud en stalling.

Contactformulier & Vrijblijvend Reserveren Sloepabonnement

Meer weten over een sloepabonnement of reserveren? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen via 071–4079682 of per email info@marinarijnsburg.nl.

Uw naam en achternaam*

Uw adres en huisnummer*

Uw postcode en woonplaats*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Wij zijn geïnteresseerd in*

Wij willen het sloepabonnement direct reserveren:*

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht

Ontdek een unieke vaaromgeving!

Vanuit onze jachthaven kunt  u werkelijk alle kanten op varen. Vaar naar Leiden met maar liefst 28 km aan grachtjes. Vaar langs musea, Leidse hofjes en historische gebouwen. Meer de sloep aan en geniet van een hapje en een drankje bij de vele restaurantjes aan het water.

Op nog geen half uur varen bent u op de Kagerplassen. Een mix van water en eilandjes dat zich kenmerkt door een landschap van weilanden en molens. Geniet van rust en kalmte. Of meer de boot aan bij ’t Joppe. Hier vindt u een zwemstrandje en speel- en ligweiden. Erg leuk met kinderen!

Vaar naar het Braassemermeer, de Vlietlanden en verder! Ontdek de vaaromgeving zoals u dat wilt. Vaar, relax, zwem, breng eten en drinken mee, gezellig kletsen of heerlijk dobberen en zonnen. Een sloepabonnement geeft u de mogelijkheid om hier regelmatig van te genieten!