Marina Rijnsburg Sloepverhuur; het leukste uitje op en rond het water!

Een sloep huren bij Marina Rijnsburg Sloepverhuur is genieten van gezelligheid en ontspanning op en rond het water. Vanuit de jachthaven kunt u werkelijk alle kanten op sloep varen. Vaar met de sloep naar Katwijk, de binnenstad van Leiden,  rondom Kaag en Braassem en verder!  Heerlijk varen, zonnen, kletsen, eten & drinken, zwemmen of misschien wel vissen. Het huren van een sloep geeft u een gevoel van een minivakantie op het water. Welkom bij Marina Rijnsburg Sloepverhuur!

Adres & Contact

Kanaalpad NW 4 | 2231 NX Rijnsburg
071 – 40 79 682 | verhuur@marinarijnsburg.nl

Sloep & Slapen

Sloepverhuur
Geniet van een minivakantie op het water en overnacht in een authentieke woonboerderij. U heeft gegarandeerd een bijzondere en gastvrije ervaring! Gezellig met vrienden, familie of samen. Lees meer.

Sloepabonnement? Ideaal!

Sloepverhuur
Een sloepabonnement is dé manier om zo nu en dan óf regelmatig te varen zonder aanschafkosten, onderhoud en stalling. Ideaal! Neem een kijkje bij onze abonnementen en lees meer over de vaaromgeving. Lees meer.

Groepsuitje?

Sloepverhuur-Bedrijfsuitje-Groepsuitje
Interactie, gezelligheid en gewoon genieten op het water van een compleet verzorgd uitje! Leuk als bedrijfsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest. Lees meer.
Motorboot-Huren-Jachtverhuur-Sloepverhuur

Kies een boot uit onze vloot!

Anderen over ons

     1 2 3 4 5  9

     314 Beoordelingen

meer