Persbericht

Rijnsburg, dinsdag 7 maart 2017
EERSTE VAARVAKANTIE VANUIT RIJNSBURG
JACHTVERHUUR MARINA RIJNSBURG

Jachthaven Marina Rijnsburg start vaarseizoen 2017 met de verhuur van een motorjacht. Het idee van het verhuren van een motorjacht ontstond na de jarenlange ervaring in de verhuur van sloepen. De vraag naar vaarvakanties in een motorjacht nam toe en de jachthaven wil aan deze vraag tegemoetkomen.

Met de verhuur van een motorjacht biedt jachthaven Marina Rijnsburg de mogelijkheid om een week of langer de vaarwegen van Nederland te verkennen zonder vaarbewijs. “Een vaarvakantie is de ideale gelegenheid om in deze hectische tijd even helemaal tot rust te komen” geeft Kevin Koppers aan, medewerker verhuur en recreatie. “Varen is genieten van de rust, gezelligheid en vrijheid die u hebt op  een schip en de keuze om te gaan en staan waar u zelf wilt”.

Vaaromgeving
Met behulp van waterkaarten of een Vaarapp kunnen huurders overal heen varen vanuit jachthaven Marina Rijnsburg. Zo brengt het schip u via het water naar Haarlem, de Hollandse Plassen, Amsterdam, richting Utrecht en verder. De huurder ontvangt altijd uitgebreide informatie en instructie voor een zorgeloze vaarvakantie.

Aan boord
Marina Rijnsburg is gevestigd aan Kanaalpad NW 4 te Rijnsburg. De haven bestaat uit 200 ligplaatsen voor grote en kleine schepen en ligt in het hart van de Duin- en Bollenstreek. U kunt bij ons terecht voor stalling, onderhoud, bootverkoop en sloepverhuur.

Afbeeldingen

De afbeeldingen zijn vrij te gebruiken voor het betreffende persbericht. Klik op de afbeelding voor een groter formaat.
Zuid-Holland-Motorboot-Huren

Persbericht

Rijnsburg, maandag 21 maart 2016
OPENING VAARSEIZOEN MARINA RIJNSBURG
GRATIS VAARTOCHTEN

Ter gelegenheid van de start van het vaarseizoen organiseert Marina Rijnsburg op zaterdag 9 april gratis vaartochten. Iedereen die wil (leren) varen kan een mooie vaartocht maken vanuit de jachthaven door Katwijk Binnen en via Rijnsburg terug naar de haven.

Met de vaartochten wil Marina Rijnsburg het vaarseizoen openen en laten zien hoe mooi de omgeving van Katwijk en Rijnsburg is vanaf het water. Ook is het een goede gelegenheid om het gemak van sloep varen te ontdekken. Een schipper vertelt alle ins en outs over varen met een sloep, de vaaromgeving en de vaarregels. Uiteraard staat u aan het roer.

Deelnemen?
De tocht start elk heel uur tussen 10:00 uur en 12:00 uur (laatste ronde) op zaterdag 9 april. U kunt gratis deelnemen. Aanmelden kan via verhuur@marinarijnsburg.nl met vermelding van tijdstip van deelname en aantal personen.

Aan boord!
De jachthaven is gevestigd aan Kanaalpad NW 4 te Rijnsburg. Deze is met de auto eenvoudig te bereiken via de Noordwijkerweg. De haven bestaat uit 200 ligplaatsen voor grote en kleine schepen en ligt in het hart van de Duin- en Bollenstreek. U kunt bij ons terecht voor stalling, onderhoud, bootverkoop, sloepverhuur, paintball en quad rijden.

Afbeeldingen

De afbeeldingen zijn vrij te gebruiken voor het betreffende persbericht. Klik op de afbeelding voor een groter formaat.
Vaartochten_MarinaRijnsburg
Vaartocht-Marina-Rijnsburg

Persbericht

Rijnsburg, dinsdag 2 februari 2016
OPENING OUTDOOR QUADBAAN RIJNSBURG
QUAD RIJDEN VOOR KINDEREN BIJ MARINA RIJNSBURG

De gemeente Katwijk heeft er een nieuwe outdoor activiteit bij: elektrisch quad rijden bij jachthaven Marina Rijnsburg. Vanaf maandag 8 februari 2016 is de quadbaan geopend voor alle kinderen vanaf 10 jaar of met een lengte van 1.35 meter die een kinderfeestje of klassenuitje willen vieren.

Een quad is een voertuig met vier grote banden die vroeger ook wel een ATV genoemd werd (All Terrain Vehicle). De quads bij Marina Rijnsburg zijn elektrisch en speciaal ontwikkeld voor kinderen. De quadbaan die bestaat uit zand, veel heuvels en andere obstakels zorgt voor een echte kidsquad ervaring. Met deze nieuwe outdoor activiteit speelt Marina Rijnsburg in op de vraag naar unieke en vooral ook aparte kinderfeestjes.

Wat gaan de kinderen doen?
Tijdens de uitjes krijgen de kinderen een pak en een helm. Ze starten met het leren beheersen van de quad door behendigheidsoefeningen. Daarna gaan ze de quadbaan op en spelen ze verschillende spelvormen. Veiligheid wordt gewaarborgd door een Marshall die altijd aanwezig is.

Locatie
De jachthaven is gevestigd aan Kanaalpad NW 4 te Rijnsburg. Deze is met de auto eenvoudig te bereiken via de Noordwijkerweg. De haven bestaat uit 200 ligplaatsen voor grote en kleine schepen en ligt in het hart van de Duin- en Bollenstreek. U kunt bij ons terecht voor stalling, onderhoud, bootverkoop en recreatieve groepsuitjes.

Afbeeldingen

De afbeeldingen zijn vrij te gebruiken voor het betreffende persbericht. Klik op de afbeelding voor een groter formaat.
Quads-Rijden-Rijnsburg
Quads-Rijden-Klassenuitje