Game on bij Marina Rijnsburg Paintball! Ga jij de missie aan?!

Speel outdoor Paintball op een speelveld van 2.500m2 bij Marina Rijnsburg Paintball! Uitgerust met een overall, masker en paintball geweer ga je op missie in het grootste outdoor Paintballveld van de regio. Duik weg achter de vele objecten of verschuil je in een huisje! Vind jij de perfecte beschuttingsplaats en schakel je de tegenstanders uit?! Speel Paintball en ontdek of jij wel écht zo stoer bent!

Speciaal voor bedrijven hebben we bedrijfsuitjes samengesteld en voor kinderen de stoerste kinderfeestjes.

Adres & Contact

Kanaalpad NW 4 | 2231 NX Rijnsburg
071 – 40 79 682 | verhuur@marinarijnsburg.nl

May the odds be ever in your favor!

Speel supergave scenario’s die jouw Paintball Experience vergroten!

Boek een Paintball uitje!

Paintball
Hebbben jullie al vaker bij ons gespeeld en weten jullie al welk arrangement je wilt reserveren? Boek eenvoudig en snel een Paintball uitje via het contactformulier. Reserveer direct.

Bedrijfsuitje met actie?

bedrijfsuitje-paintball-rijnsburg
Actief bedrijfsuitje of groepsuitje? Bekijk onze speciale arrangementen en combineer teambuilding met spanning en plezier. Van paintballen tot boogschieten en sloep varen. Lees meer.

Speciaal voor Dames!

Paintball
Voor stoere dames hebben we speciale wapens, body protectors en Paintball met een vrouwelijk tintje. Heb jij zin om met je vriendinnen een potje te paintballen? Bekijk onze speciale arrangementen voor dames. Lees meer >

Altijd gratis uitnodigingskaartjes bij een Kinderfeestje Paintball

Door de foto’s op het kaartje kunnen je vriendjes en vriendinnetjes gelijk zien hoe stoer Paintball is. Ook krijgen ze antwoord op de meest gestelde vragen. Leuk én handig! De kaartjes zijn eenvoudig aan te vragen tijdens de reservering voor een kinderfeestje.
Meer info

Schrijf een review