Lees meer over Jachthaven Marina Rijnsburg

Benieuwd naar de voorzieningen op jachthaven? De vaaromgeving of het team achter Marina Rijnsburg? Lees hier meer over de jachthaven.

Voorzieningen op de haven

Haven
Op de steigers vindt u aansluitingen voor elektra en op elke hoofdsteiger bevindt zich een watertappunt. U kunt kosteloos gebruik maken van de verzorgde toiletgroep en douche. Het terrein is afgesloten met een hek welke alleen toegankelijk is met een persoonlijke toegangspas ter veiligheid van uw bezit. Bovendien is er ruime parkeergelegenheid.

Ontmoet ons team!

Haven
Wie is wie? Het team van Marina Rijnsburg bestaat uit enthousiaste, servicegerichte medewerkers!

Ontmoet het team!

Openingstijden & Contact

Haven
Onze jachthaven is van 1 april tot 1 oktober dagelijks geopend vanaf 8:30 uur. Buiten het vaarseizoen zijn wij van maandag tot vrijdag geopend en in het weekend op aanvragen voor Paintball.

Bekijk onze openingstijden.

Directe vaaromgeving van de haven

Haven
Vanuit de jachthaven kunt u werkelijk alle kanten op varen. Wat dacht u van de historische stad Leiden met maar liefst 28 km aan grachten en singels? En op nog geen half uur varen liggen de Kagerplassen. Een mix van water en eilandjes die zich kenmerkt door een landschap van weilanden en molens. Vaar naar het Braassemermeer, de Vlietlanden en verder!

Lees meer over de vaaromgeving.