Reserveer uw ligplaats

Wij hebben ligplaatsen voor vaarseizoen 2018 beschikbaar.

Ervaar het gemak van een jachthaven waar u alles vindt voor uw sloep of schip.
Reserveer uw ligplaats
  • Ligplaats-Sloep-MarinaRijnsburg

Ligplaats en Zomerstalling

Bent u op zoek naar een ligplaats? Marina Rijnsburg heeft 250 ligplaatsen in het water voor grote en kleine boten. De boxen zijn ingericht voor diverse lengte en breedte maten. Daarnaast zijn er zes hoge huisjes en negen lage huisjes waaronder u uw boot kunt stallen. Verder hebben we zes ligplaatsen op de jollensteiger voor boten tot 4,5 meter.

Zomerstalling tot 5,5 meter

Heeft u een boot die korter is dan 5,5 meter? Dan kunt u kiezen voor een zomerligplaats. Uw boot ligt dan gedurende het vaarseizoen van 1 april t/m 1 oktober in het water. U kunt gebruik maken van alle voorzieningen op de jachthaven. In de winter kunt u de boot bij Marina Rijnsburg stallen of meenemen op een trailer.

Het gemak van een jaarplaats

Boten groter dan 5,5 meter maken gebruik van een jaarplaats in het water. Dit betekent dat uw boot jaarrond voorzien is van een ligplaats in het water. Kiest u na het vaarseizoen voor winterstalling? Dan kunt u op de jachthaven gebruik maken winterstalling tegen een gereduceerd tarief. Zo ligt uw boot het hele jaar door veilig in het water en/of op de kant. Zo is alles voor u geregeld !

Voorzieningen op de haven

Op de steigers vindt u aansluitingen voor elektra en op elke hoofdsteiger bevindt zich een watertappunt. U kunt kosteloos gebruik maken van de verzorgde toiletgroep en douche. Het terrein is afgesloten met een hek en slagboom welke alleen toegankelijk is met een persoonlijke toegangspas ter veiligheid van uw bezit. Bovendien is er ruime parkeergelegenheid.
Reserveer nu
Reserveer nu
Reserveer nu

Ligplaats of zomerstalling reserveren?

Wilt u een ligplaats reserveren in onze jachthaven en heeft u nog vragen? U kunt altijd langskomen om een kijkje te nemen. De koffie staat voor u klaar en we vertellen u graag meer over de jachthaven. U kunt ook telefonisch contact op via 071 – 40 79 682 of vrijblijvend informatie aanvragen via het reserveringsformulier ligplaats.

Tarieven & Reglement

Zie voor al onze tarieven de prijslijst.
Het havenreglement is van toepassing.