Uw boot uit kranen of traileren?

Er zijn diverse redenen om uw boot uit het water te kranen: klussen, stalling, verkoop of snel even controleren of het roer een tikje gehad heeft. Op de jachthaven hebben wij een kraan die geschikt is voor boten tot 20 ton. Heeft u zelf een trailer en een boot van maximaal 6,5 meter? Dan kunt u ook gebruik maken van de trailerhelling om uw boot uit het water te halen. Zie prijslijst voor tarieven.
Zie tarieven

Klussen in uw vrije tijd?

Op de jachthaven heeft u de mogelijkheid om buiten zelf aan uw boot te klussen. Let op dat u geen medebootbezitters tot last bent. Zorg voor een goede afzuiging bij schuurwerkzaamheden en leg een zeil onder uw boot bij schilderwerkzaamheden. Overigens is het niet toegestaan om te lassen of te slijpen. Dit kunt u wel aan ons uitbesteden.
Lees meer

Verwarmde Klusloods

Op de jachthaven heeft u de beschikking over een geheel vernieuwde klusloods om onderhoud aan uw boot uit te voeren. De loods is verwarmd en heeft aansluitingen voor elektra. U ontvangt van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst tijdstip toegang heeft tot de loods. De huurprijs van de klusloods is € 350,- per week voor een schip tot 10 meter. 
Lees meer

Professioneel Bootonderhoud & Reparatie – wat heeft uw schip of sloep nodig?

Motoronderhoud

Kraan - onderhoud

Poetsservice

Kraan

Onderwaterschip

Kraan - Onderhoud

Laswerkzaamheden

Kraan - onderhoud

Schilder- en lakwerk

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend een offerte voor onderhouds werkzaamheden ontvangen?

Neem telefonisch contact op via 071 - 40 79 682, stuur een email naar info@marinarijnsburg.nl of reserveer vrijblijvend via het aanvraagformulier.
Offerte aanvragen