Droogstalling

/Droogstalling
Droogstalling2018-07-12T09:09:35+00:00

De Droge Jachthaven

Droogstalling is een vorm van stalling waarbij uw boot het hele jaar binnen in de loods staat. Op het moment dat u met uw boot wilt varen, kunt u ons dit uiterlijk twee uur van tevoren aangeven met een telefoontje. Wij zorgen dat uw boot netjes en vaarklaar in het water ligt.

Ideaal voor luxe & comfort

De droge jachthaven is ideaal voor de bootbezitter die op zoek is naar gemak en comfort. Bij vertrek stapt u zorgeloos in uw boot en kunt direct wegvaren. Na het varen, kunt u de boot eenvoudig bij de kraan aanmeren en kranen wij de boot weer uit het water. Hij staat weer veilig binnen in de loods! Bent u na 22:00 uur terug? Geen probleem, wij zorgen dat er een slot voor u klaarligt. De boot wordt de volgende dag direct uit het water gekraand.

Op de jachthaven kun u gebruik maken van de faciliteiten zoals stroom en de toiletten. Er is voldoende parkeergelegenheid en indien gewenst kunnen wij de boot voorzien van elk mogelijke service en onderhoud.

Droogstalling is voordelig voor uw boot !

  • De boot wordt veel minder aan UV-straling blootgesteld waardoor de gellcoat jaren langer meegaat

  • U heeft geen last van algenaangroei, omdat de boot alleen bij gebruik in het water ligt. Antifouling is daarom overbodig

  • Uw boot staat veilig afgesloten in een loods

  • De boot staat altijd schoon en droog

  • U heeft geen last van doffe fender plekken op de romp van uw boot

  • De jachthaven is een ideaal vertrekpunt naar een gevarieerde vaaromgeving

Wilt u een offerte voor droogstalling in onze jachthaven ontvangen?

Neem telefonisch contact op via 071 – 40 79 682, stuur een email naar info@marinarijnsburg.nl of reserveer vrijblijvend via het reserveringsformulier.

Reserveer nu