Professioneel bootonderhoud zodat u zorgeloos vaart!

Op de jachthaven kunt u terecht voor professioneel bootonderhoud. Onze medewerkers kunnen u helpen met het onderhouden, repareren, poetsen en vaarklaar maken van de boot. Zo kunt u zorgeloos varen!

 

Bootonderhoud-Reparatie-Boot-MarinaRijnsburg

Zorgeloos varen met motoronderhoud

Elke motor heeft zo nu en dan een motorbeurt nodig. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor onderhoud en reparatie. Veelal kunnen wij storingen binnen een aantal dagen afhandelen. Ook voeren wij grote motorbeurten uit.
Poetsen-MarinaRijnsburg

Professionele poetsservice voor uw schip

Marina Rijnsburg is een professioneel poetsbedrijf van RIWAX. Als u de boot één tot twee keer per jaar door ons laat behandelen, vaart u er altijd netjes bij. Bovendien is uw boot optimaal beschermd door de harde beschermlaag die we aanbrengen.

Uw onderwaterschip laten behandelen?

Het is raadzaam om het onderwaterschip elke twee tot drie jaar te behandelen met antifouling. De behandeling bestaat uit het opschuren van de boot en het tweemaal aanbrengen van een laag antifouling. Indien nodig zetten we de boot eerst in de primer.
Bootonderhoud-Jachthaven-MarinaRijnsburg

Laswerkzaamheden

Laswerkzaamheden kunnen bijvoorbeeld bestaat uit het repareren van stalen schepen, het inbouwen van boegschroeven of het oplassen van een zwemplateau.

Het totale schilder- en lakwerk van uw schip

Professioneel en nauwkeurig lak- en schilderwerk voor zowel polyester als stalen boten.
Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend een offerte voor onderhouds werkzaamheden ontvangen?

Neem telefonisch contact op via 071 - 40 79 682, stuur een email naar info@marinarijnsburg.nl of reserveer vrijblijvend via het aanvraagformulier.
Offerte aanvragen