De leukste bedrijfsuitjes & groepsuitjes sloep varen!

Een sloepentocht als bedrijfsuitje? Of sloep varen met een BBQ? Bij jachthaven Marina Rijnsburg kunnen wij voor u een compleet verzorgd bedrijfsuitje, familiefeest of teamuitje organiseren. De arrangementen lopen uiteen van een GPS Sloepentocht tot een rondleiding met gids in Leiden per sloep. Teambuilding, gezelligheid of interactie; u bent verzekerd van een onvergetelijke en verzorgde dag met sloep varen! U boekt al een bedrijfsuitje of groepsuitje vanaf € 22,50 per persoon.

Direct een offerte?

Offerte aanvragen

SloepenPuzzelTocht Kagerplassen & Leiden

Met de SloepenPuzzelTocht komt u op de mooiste en leukste plekjes die de Kagerplassen en Leiden per sloep te bieden hebben. Laat u verrassen! Vanaf € 22,50 per persoon.

Sloep Varen & Lunchbuffet Hotel Leiden

Geniet van het smaakvolle Sloep Varen & Lunchbuffet Arrangement in samenwerking met Van der Valk Hotel Leiden. Een volledig verzorgde dan en leuk voor zowel familie-uitjes als bedrijfsuitjes. Vanaf € 34,- per persoon.

Sloep Varen, Koken & Eten

Samen met Herberg Welgelegen bieden we Varen, Koken & Eten aan met onze sloep en hun prachtige locatie gelegen aan de Rijn. Wat denkt u ervan om zelf vers de boodschappen te doen op de Leidse markt? Vanaf € 65,- per persoon.

GPS Sloepentocht Leiden

Een gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje beleeft u met de GPS Sloepentocht Leiden. Zoek navigerend en al puzzelend de juiste route over het water naar én door Leiden. Zit u bij het winnende team? Vanaf € 45,- per persoon.

Sloep Huren & BBQ Arrangement

Maak op eigen gelegenheid een prachtige vaartocht en sluit de dag af met een heerlijke BBQ met uitzicht over de jachthaven. Dat wordt genieten! Vanaf € 42,50 per persoon.

Sloep Varen & Paintball

Een uitje Sloep Varen & Paintball is een mooie combinatie tussen een actief en ontspannen bedrijfsuitje of groepsuitje. Voor iedereen wat wils! Vanaf € 37,50 per persoon.

Sloep Huren & Lunchbox Arrangement

Met een goedgevulde lunchbox vaart u door riviertjes, over de Kagerplassen en de grachten van Leiden. Vind het mooiste picknickplekje of geniet van de lunch in de sloep. Vanaf € 26,- per persoon.

Sloep Varen & Rondleiding Leiden

Dit vaararrangement is zeer geschikt voor bedrijven en groepen die naast sloep varen ook graag een informatief bedrijfsuitje of groepsuitje willen. Ontdek Leiden per sloep met een gekwalificeerde gids aan boord. Kies uw thema! Vanaf € 24,50 per persoon.

Sloep Varen & Suppen

Een sloep huren en suppen is dé ideale combinatie van een ontspannen en actieve dag op het water. Een uniek bedrijfsuitje én plezier gegarandeerd! Vanaf € 46,50 per persoon.

Sloep Varen & Waterskiën

Voor ontspanning én adrenaline zit u goed met sloep varen en waterskiën. Een overweldigend bedrijfsuitje of groepsuitje met stoere verhalen! Ook heel leuk als vrijgezellenfeest! Vanaf € 55,- per persoon.

Sloep Varen & Rondleiding Melkveehouderij

Vaar via Noordwijk en de Kagerplassen naar Melkveehouderij met Kaasmakerij Hoeve Waterrijk. Hier krijgt u een rondleiding en proeverij van 3 soorten kaas. Sloep varen en sfeer proeven! Een informatief en ontspannen bedrijfsuitje. Vanaf € 24,50 per persoon.